Om oss

 
Vi har gjennom 5 generasjoner drevet begravelsesbyrå i Moss, Rygge, Råde, Våler og Vestby. Våre ansatte har god erfaring i å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon. Vi er tilgjengelige døgnet rundt, med den veiledning og hjelp som familiene måtte ønske fra et begravelsesbyrå. Vi gjør vårt ytterste for at familiene selv skal bestemme hvordan gravferden skal arrangeres, ved å veilede om muligheter og valg. Dette gjelder både økonomiske og praktiske valgmuligheter.
 
Som medlem av "Virke Gravferd", er vi forpliktet til å oppfylle de standarder og etiske krav som dette forum har satt.
  
Bentzen Moss Begravelsesbyrå As er en familiebedrift – idet Josef Bentzen  i 1991 overtok virksomheten, og er eier og styreformann. Han har vært med i virksomheten i 45 år. Ansatt daglig leder i selskapet er Erik Krogsvold. Vi holder til i moderne lokaler på Solgaard Skog – like utenfor Moss sentrum.

 

Annen virksomhet

I mange år har selskapet også drevet produksjons- og handelsvirksomhet som grossist for gravferdsutstyr. I denne forbindelse leveres varer til landets begravelsesbyråer og kisteprodusenter. Bentzen Gravferdsutstyr er i dag landets største leverandør av begravelsesartikler, hvorav svøpleveranser har en vesentlig markedsandel. Det henvises til denne virksomhetens hjemmeside - bentzenutstyr.no 
 
Kirkegårdsutstyr har de senere år blitt et viktig satsningsområde, og denne virksomheten skjer gjennom selskapet Bentzen As. Det henvises til dette firmaets hjemmeside – bentzenas.no
  
Vår historie
Vår virksomhet har en historie som går så langt tilbake som til 1870-årene. Dersom du skulle være interessert i å vite noe om dette, kan du lese litt om dette i vår ”historiebok”.
 
 
Du finner vår kontaktinformasjon ved å klikke HER.