GRAVMINNER

Et gravsted betyr så mye - derfor er det viktig å velge gravminne med omtanke

Les mer

KISTER

I tillegg til vårt basisutvalg leverer vi også kister i andre materialer, annet design og andre farger. Ta kontakt med oss for å få ytterligere opplysninger om vårt basisutvalg og om alternative produkter.

Les mer

BLOMSTERDEKORASJONER

Her finner du fotografier, beskrivelser og priser for noen av de muligheter som finnes når det gjelder valg av blomsterdekorasjoner i forbindelse med gravferd. Mulighetene er selvsagt store når det gjelder å velge andre løsninger enn de som er beskrevet, men vi forsøker med beskrivelsene nedenfor å gi noen forslag til valg av blomsterdekorasjoner.

Les mer

DødsannonserMoss Avis

Her finner du alle dødsannonser i
Moss Avis

For pårørende(Passord)

Dette er en side for pårørende, der de med passord-tilgang kan se gjennom hva som er avtalt vedr. gravferden, se den aktuelle dødsannonsen, samt se prisoverslag vedr. gravferden. Det kan også gjøres visse endringer i den aktuelle bestillingen.

Minnesider

Der pårørende har opprettet minneside, kan alle som ønsker å hedre og minnes et familiemedlem eller en venn få muligheten til det. Skriv gjerne inn din hilsen, eller tenn et lys. Praktisk informasjon om begravelsen finnes også på siden.

Bestill
begravelse

Vi kan nå tilby nettbasert bestilling av begravelse. I denne tjenesten kan du organisere begravelsen, se omtrentlige priser og sende inn en foreløpig bestilling til oss. Vi tar så kontakt med deg for å gå gjennom dine valg og ferdigstille bestillingen.